Selahaddin Eyyubi İlkokulu
CUMHURİYET MAH. SERİN TEPE2 SK. NO 39 TAŞLIÇAY / AĞRI

VİZYON

Vizyonumuz, bilim ve teknolojiden sanat ve spora kadar uzanan geniş bir yelpazede özgün araştırmaları, üst düzey eğitimi, yaratıcı faaliyetleri ve topluma hizmeti ile önce ilçemiz Taşlıçay´da daha sonra Ağrı´da saygın ve lider bir okul olmaktır.

MİSYON

Misyonumuz, İlçemizdeki öğrencilerimize mümkün olan en yüksek standartlarda, eşit erişim hakkı tanıyarak, Atatürk İlke ve İnkılâpları çerçevesinde; kaliteli, ailelerine, topluma ve ülkelerine karşı sorumlu, geleceğe hazır, kültürlü gençler yetiştirmek için onların eğitim ve gelişimini sağlamaktır.

Tam Gün

Kalorifer (Katı yakıt)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz ilçe merkezine yaklaşık 1km uzaklıktadır. Selahaddin Eyyubi Ortaokulu binasında hizmet vermektedir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Ağrı ilimizin Taşlıçay ilçesindedir. İlçemizin nüfusu 6500 civarındadır. İlçemizde devlet hastanesi, aile sağlık merkezi, zincir ve yerel market, cafe, mesire alanı, spor tesisi gibi çeşitli imkanlar mevcuttur. Konaklama olarak Taşlıçay Öğretmenevi, Kaymakamlık Konukevi, Belediye Lojmanları ve bunların dışında ilçemizde kiralık daireler de mevcuttur.